De oprichting

Gepubliceerd op 19 februari 2021 om 17:19

De oprichting van IkVerhaal

Hier staan we dan, met elkaar, buiten bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam. Ons logo in onze handen (op ook nog eens een heerlijk koekje).

De oprichting van ons bedrijf is een feit: IkVerhaal staat vanaf nu ingeschreven en is officieel onze uitgeverij. Wat een mooi moment, we konden het niet uitbundig vieren, maar feestelijk voelden wij ons wel.

Wat begon als een ‘vriendendienst’ voor de schrijver van het boek “Een echte Vonk” heeft op initiatief van diezelfde schrijver ‘Rinus Vonk’ ervoor gezorgd dat we allen enthousiast zijn geraakt om ‘IkVerhaal’ vorm te gaan geven. Dat we niet over een nacht ijs zijn gegaan mag voor zichzelf spreken.

Het schrijven van het boek is voor Rinus Vonk een mooie, uitdagende maar ook spannende rit geweest, realiserend dat hij daarbij wat hulp kon gebruiken in de vorm van feedback, redactiewerk en vormgeving. Dit is een mooi pad geweest die wij allen op onze eigen wijze hebben gelopen. En van het idee om onze specialiteiten te koppelen, en met elkaar de uitgeverij ‘IkVerhaal’ op te zetten, werden we met elkaar steeds enthousiaster. We gaan ervoor!

Hoe is het verder gegaan. Het boek ‘Een echte Vonk’ vanaf nu te koop. Wij weten steeds beter wat wij willen, waarin we ons willen onderscheiden, wat we kunnen betekenen voor (aspirant) schrijvers.

Wat voor ons voorop staat is:  Iedereen die wil schrijven kan schrijven.

 

Rinus Vonk, Marijke Marcelis, Ellen Pons-Vonk

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.